

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Да си приготвим един буркан ще ни струва 3-4 лв.
Как веригите ни цакат
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Консервирането си струва, само ако продукцията е собствена, смятат купувачи
Производителите имат все повече разходи заради горещините
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Най-народна продължава да е цената на черната мида - 4 лева за килограм
Защото са гръцки
Бъркаме се 20-25 лева
Много е трудно да се каже какво е съотношението между българската и вносната продукция в момента