Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Консервирането си струва, само ако продукцията е собствена, смятат купувачи
Производителите имат все повече разходи заради горещините
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Най-народна продължава да е цената на черната мида - 4 лева за килограм
Защото са гръцки
Бъркаме се 20-25 лева
Много е трудно да се каже какво е съотношението между българската и вносната продукция в момента
Агенцията по храните проспива нашествието на фалшиви млечни продукти в ресторанти и баничарници
През летния сезон магазините на компанията се зареждат всеки ден с прясно българско месо от комбинат „Свищов“
Над 60 %