

- Всички мъже сте еднакви...!
Съпругът:
- Ти пък всички ли си изпробвала!

- Защото и ям буламачите!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Как веригите ни цакат
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Консервирането си струва, само ако продукцията е собствена, смятат купувачи
Производителите имат все повече разходи заради горещините
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Най-народна продължава да е цената на черната мида - 4 лева за килограм
Защото са гръцки
Бъркаме се 20-25 лева
Много е трудно да се каже какво е съотношението между българската и вносната продукция в момента
Агенцията по храните проспива нашествието на фалшиви млечни продукти в ресторанти и баничарници